Honden

Je hond is niet alleen welkom maar wij bieden je hond ook een leuk verblijf. Onze royale tuin is permanent toegankelijk voor honden. Ook hebben we een speelweide beschikbaar met het nodige speelgoed en attributen voor behendigheidsspellen. Het hele terrein is omheind en in delen gesplitst zodat ze altijd wel ergens terecht kunnen waar ze lekker hun gang kunnen gaan.

En natuurlijk zorgen onze honden, Mila en Marli, indien gewenst voor extra gezelschap. Ook je hond hoeft zich dus niet te vervelen.

Het enige risico dat je loopt is dat ze niet meer naar huis willen...

Als we vooraf weten dat je hond meekomt dan ligt er standaard een lekker kussen klaar. Er staat water, en er is ook wat lekkers. Ook voor buiten is er altijd wel wat beschikbaar om op te liggen en om te spelen.

En zouden ze met warm weer zwemmen een probleem vinden? Niet bij ons: in de buurt zijn maar liefst 7 vennen met helder water om lekker te zwemmen.

Ben je ook een keer wat langer weg tijdens je verblijf? Dan zorgen wij voor je hond door je trouwe vriend buiten te laten en eten te geven. Als het klikt met onze meiden kunnen ze ook lekker samen spelen. Hoe dan ook, die zal zeker geen aandacht tekort komen.

Er zijn wel enkele huisregels: 

- U kunt sowieso reserveren met 2 honden, bij meer honden is het in overleg maar vaak wel mogelijk.

- Honden mogen niet boven komen en dus ook niet op bed.

- Het verzoek om poepjes direct op te ruimen. Daarvoor hebben wij zakjes beschikbaar.