Kerstmarkt

De Labjeshoeve is niet alleen meer een B&B, een plek om te overnachten. Er staat nog iets nieuws op het programma:

op zondag 17 december 2017 organiseren wij, samen met een aantal winkeliers uit de straat, uit het dorp en vrijwilligers een heuse KERSTMARKT. Een gezellige middag van 13.00 tot 17.00 met verkoopkraampjes, kerstmuziek, de kerstman en een bakwedstrijd (Heel Someren Bakt). Lekker in de kerststemming komen en nog iets bijdragen aan het goede doel. We doneren de opbrengt aan Seeds in His Garden, het kindertehuis van Linda van Dalen in Kenia. Dus: als je zin hebt ben je van harte welkom op onze kerstmarkt.


Markt

Deelnemers

Bakker van Eijk, Boerenkamplaan 54, Someren

De Dierenfabriek, Boerenkamplaan 62, Someren

Bloemisterij Vlemmix, Boerenkamplaan 69, Someren

Rousseau Chocolade, Loovebaan 5, Someren

 

Muziek

Dickens Voices uit Someren

 

Doelen

Seeds in His Garden, Kenia

Heel Someren bakt Kersteditie


Seeds in His Garden

Seeds in His Garden is een kindertehuis in Nairobi in Kenia. Linda van Dalen runt daar een kindertehuis met zo'n 25 kinderen die allen met een flinke rugzak vol ellende daar aan komen. Gebracht, gedumpt, gevonden, wij kunnen het niet bedenken dat zoiets kan gebeuren met kinderen. Bij Seeds in His Garden krijgen de kinderen alle liefde en opvoeding die ze zo broodnodig hebben en ook hun rugzak vol ellende wordt langzaam afgepeld. Met beleid zodat de kinderen later op eigen benen kunnen staan en in hun eigen levensbehoefte kunnen voorzien. Wij kunnen dit niet voldoende uitleggen op deze site dus kijk voor meer informatie op www.seedsinhisgarden.org.

 

Wij kunnen wel een financieel steentje bijdragen en hebben de kerstmarkt daarom ook in het teken staan van Seeds in His Garden. De opbrengst van diverse punten op de markt zal daarom voor hen bestemd zijn. Linda van Dalen is familie van ons waardoor wij zeker weten dat iedere cent rechtstreeks voor de kinderen besteed zal worden. 


Locatie

B&B de Labjeshoeve

Boerenkamplaan 61

5712 AB  Someren

Email: info@delabjeshoeve.nl