Honden

Uw hond is niet alleen welkom maar wij bieden uw hond ook een leuk verblijf. Onze royale tuin is permanent toegankelijk voor honden. Ook hebben we een speelweide beschikbaar met het nodige speelgoed en attributen voor behendigheidsspellen. Het hele terrein is omheind en in delen gesplitst zodat ze altijd wel ergens terecht kunnen waar ze lekker hun gang kunnen gaan.

En natuurlijk zorgen onze honden, Mila en Marli, indien gewenst voor extra gezelschap. Ook uw hond hoeft zich dus niet te vervelen.

Als we vooraf weten dat uw hond meekomt dan ligt er standaard een lekker kussen klaar. Er staat water, en er is ook wat lekkers. Ook voor buiten is er altijd wel wat beschikbaar om op te liggen en om te spelen.

En zouden ze met warm weer een eigen zwembadje een probleem vinden?

 

Bent u ook een keer wat langer weg tijdens uw verblijf? Dan zorgen wij voor uw hond door uw trouwe vriend buiten te laten en eten te geven. Als het klikt met onze meiden kunnen ze ook lekker samen spelen. Hoe dan ook, die zal zeker geen aandacht tekort komen.

 Wij kunnen ook een workshop verzorgen als u tips en trucs wil om actief met uw hond bezig te zijn. Wij hebben contacten met kenners op deze gebieden. Denk bijvoorbeeld aan behendigheid, speuren of apporteren. Of wanneer u meer informatie wilt over het gedrag van een hond in het algemeen, of meer gerichte informatie over uw eigen hond. Lekker bezig zijn met uw hond staat daarbij voorop. 

Als u interesse heeft in een workshop dan graag even aangeven bij het boeken. De prijs is afhankelijk van de gewenste workshop; een workshop duurt minimaal een uur.

 

Er zijn wel enkele huisregels: 

- U kunt sowieso reserveren met 2 honden, bij meer honden is het in overleg maar vaak wel mogelijk.

- Honden mogen niet boven komen en dus ook niet op bed.

- Het verzoek om poepjes direct op te ruimen. Daarvoor hebben wij zakjes beschikbaar.